ONS BIER

Luitingh's Extra Stout

Luitingh's Extra Stout

Stout

De Luitingh’s Extra Stout is terug
Gebrouwen volgens authentiek recept, met een moderne twist van Brouwerij Hoogkerk. 
Ons eerbetoon aan een stuk geschiedenis! In de toenmalige Stoombierbrouwerij Waldeck werd in 1893 de Luitingh’s extra Stout gebrouwen door de brouwmeester Arnold Johan Luitingh.
 

Ingrediënten: Water, Gerstemout, Roggemout, Havervlokken, Hop, Suikerbiet en Gist.

Bevat 6,5% alcohol.

Koel en donker bewaren.
Serveren bij 6-8°C.

Hoogkerker Bietenbier

Hoogkerker Bietenbier

Blond

Hoogkerker Bietenbier is een mooi zwaar blond bier met een verrassende afdronk. Het toevoegen van ons “geheime” ingrediënt geeft dit bier zijn speciale karakter.

Bij het proeven kan je wat lichte aardse tonen ontdekken die daarna overstemd worden door een mooie lichte zoetigheid.

Ingrediënten: Water, Gerstemout, Tarwemout, Hop, Suikerbiet en Gist.

Bevat 7% alcohol.

Koel en donker bewaren.
Serveren bij 4-6°C.

Hoogkerker Klapsjeiker Tripel

Hoogkerker Klapsjeiker.

Tripel

De Hoogkerker Klapsjeiker is een ode en eerbetoon aan de echte Hoogkerker die bekend staat als recht door zee. Niet lullen maar poetsen! En rare fratsen, dat vinden ze maar gezeik.

Daarom deze tripel zonder poespas. Geen extra ingrediënten maar een tripel zoals die hoort te zijn: Moutig, lichtzoet en een fijne droge en sprankelende afdronk. Kortom, een tripel die lekker doordrinkt.

Ingrediënten: Water, Gerstemout, Hop, Suikerbiet en Gist.

Bevat 8,4% alcohol.

Koel en donker bewaren.
Serveren bij 4-6°C.

IPA oet Hoogkerk

IPA "oet Hoogkerk"

IPA

De IPA “oet Hoogkerk” is hoppig en bitter, maar met een subtiele fruitige afdronk. Zo toegankelijk dat zelf een niet-IPA liefhebber dit bier zeker kan waarderen. Een traditionele IPA die dankzij ons “geheime“ ingrediënt heel bijzonder is.

Ideaal in de zon op het terras!

Ingrediënten: Water, Mout, Rietsuiker, Hop, Suikerbiet en Gist.

Bevat 6,5% alcohol.

Koel en donker bewaren.
Serveren bij 6-8°C.